Όροι χρήσης

Ο Ορεινός ΒιόΚηπος έχει σαν στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτησή σας. Τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα, με φρέσκα βότανα, έλαια και νωπές πρώτες ύλες. Σε περίπτωση καθυστέρησης σε τυχόν παραγωγή ή μη διαθεσιμότητας σε περίπτωση που εκφραστεί αντίστοιχο ενδιαφέρον ο Ορεινός ΒιόΚηπος έχει την ευθύνη να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες της, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας. 

 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποστούν αυξήσεις ή μειώσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι διεθνείς κλιματολογικές συνθήκες και οικονομικές συγκυρίες όπου αυτές επηρεάζουν τις πρώτες ύλες των  προϊόντων μας, πιθανώς να προκαλέσουν αυξομειώσεις στου τιμοκαταλάγους μας.

 

Για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά να εισάγετε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μην παραλείποντας να σημειώνετε το τηλέφωνο και το email σας.

 

Οι πληροφορίες που δίνουμε στις σελίδες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και αφορούν την χρήση των σχετικών προϊόντων είναι σύμφωνες με την διεθνή σχετική βιβλιογραφία και την επιστημονική πρακτική. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή άγνοιας για την χρήση συγκεκριμένου προϊόντος, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τον οικείο ειδικό γιατρό ή σχετική ειδικότητα.