Τρόποι Αποστολής

 

1ος Τρόπος ΕΛΤΑ

Για παραγγελίες μικρού βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω ΕΛΤΑ εντός 2-7 ημερών ως ακολούθως και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Ειδικότερα:

Οι χρεώσεις έχουν ως ακολούθως:

  •  0,1 έως 3 κιλά: 1.5€ (+2,3€ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε)
  •  3 κιλά και πάνω: Οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ www.elta.gr/Portals/0/pdf/timokatalogos_dematon_2014.pdf

Εφόσον πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση, δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής, αλλά μόνο τα έξοδα του βάρους της παραγγελιας. O Oρεινός ΒιόΚηπος δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που αφορούν την ίδια την υπηρεσία των ΕΛΤΑ

 

2ος Τρόπος ΑCS Courier

Για παραγγελίες μικρού βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω ACS Courier εντός 1-3 ημερών ως ακολούθως και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Ειδικότερα:

Οι χρεώσεις έχουν ως ακολούθως:

  •  0,1 έως 3 κιλά: 4.5€ (+ 2,5€ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε)
  •  3 κιλά και πάνω: +0,80€ / kg

 

3ος Τρόπος Μεταφορική

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους, (άνω των 10 κιλών) σας προτείνουμε την οικονομικότερη λύση της παράδοσης της παραγγελίας μέσω μεταφορικής εταιρίας. Στην περίπτωση αυτή ο Ορεινός ΒιόΚηπος αναλαμβάνει την μεταφορά των δεμάτων μέχρι την μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννοήσεως.

 

  • Ο Ορεινός ΒιόΚηπος δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αναβολές στην άφιξη μετά την παράδοση στην μεταφορική εταιρία. Οι αποστολές γίνονται Δευτέρα-Παρασκευή (εκτός αργιών)